ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο πρώην φίλος της Τυνησίας ανακρίθηκε μετά τον θάνατο μιας Κινέζας στο Karon

Η άποψη των 3 παραλιών? Παραλία Kata noi, Kata Beach και Karon Beach του Phuke

Karon -

Ένας Τυνήσιος πρώην φίλος είπε στην αστυνομία ότι κρατούσε το πόδι μιας Κινέζας για να προσπαθήσει να τη σώσει πριν πέσει νεκρός από ένα ξενοδοχείο στο Καρόν.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια Κινέζα πέθανε αφού έπεσε από ξενοδοχείο στο Καρόν του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι ένας 35χρονος Τυνήσιος που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ήταν με μια Κινέζα την Παρασκευή (6 Οκτωβρίουth) σε ξενοδοχείο στο Καρόν όταν έπεσε νεκρός. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είπαν στην αστυνομία ότι άκουσαν θόρυβο και είδαν ότι ο αλλοδαπός κρατούσε την Κινέζα από το πόδι της από ένα μπαλκόνι στο 10th πάτωμα πριν πέσει η γυναίκα.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι ο 35χρονος Τυνήσιος εισήλθε νόμιμα στην Ταϊλάνδη για να εργαστεί με άδεια εργασίας. Ο Τυνήσιος είπε στην αστυνομία ότι ήταν ο πρώην φίλος της Κινέζας. Είχαν δείπνο και ήπιαν λίγο αλκοόλ στο ξενοδοχείο και η Κινέζα φέρεται να του είπε ότι ήθελε να πεθάνει.

Ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Τυνήσιος είπε ότι πήγε στο μπάνιο και η Κινέζα πήγε στο μπαλκόνι και φαινόταν έτοιμος να πηδήξει κάτω. Την σταμάτησε και την πήγε ξανά στο δωμάτιο για να της μιλήσει πριν ηρεμήσει.

Μία ώρα αργότερα, ο Τυνήσιος είπε στην αστυνομία ότι έτρεξε ξανά στο μπαλκόνι. Ο άντρας έτρεξε γρήγορα πίσω της και κατάφερε να της πιάσει το πόδι αλλά δεν κατάφερε να την τραβήξει πίσω στο μπαλκόνι. Έπεσε κάτω στο έδαφος πριν καλέσει σε βοήθεια.

Η αστυνομία του Karon δήλωσε ότι ο άνδρας ήταν συνεργάσιμος και εξέταζαν το CCTV για να επιβεβαιώσουν την ιστορία του.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, απευθυνθείτε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.