Ενημέρωση: Γονείς 14χρονου Shooter στο Siam Paragon Shopping Center Έκδοση επιστολής συγγνώμης

Εθνική -

Στις 6 Οκτωβρίου 2023, το Κέντρο Διοίκησης Καταστάσεων της Ταϊλάνδης (SCC) έλαβε μια επιστολή συγγνώμης από τους γονείς του δράστη, ενός 14χρονου πυροβολητή στο εμπορικό κέντρο Siam Paragon.

Ζήτησαν ειλικρινά συγγνώμη για όσα συνέβησαν σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και θα συνεργαστούν με αστυνομικούς και αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους στις νομικές διαδικασίες.

Διαβάστε την τελευταία μας ενημέρωση για το Siam Paragon Shooting Spree εδώ.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.