Η τουριστική αστυνομία απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό για πρόσφατο περιστατικό πυροβολισμών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Μετά το πρόσφατο περιστατικό πυροβολισμών σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ, το Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας εξέδωσε μια τρίγλωσση ανακοίνωση στα ταϊλανδικά, κινέζικα και αγγλικά, επικοινωνώντας με το παγκόσμιο κοινό. Το προεδρείο τόνισε τα γεγονότα που συνέβησαν και ανέφερε την πρόθεσή του να πάρει διδάγματα για να αποτρέψει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Στην ανακοίνωση, ο Υποστράτηγος της Αστυνομίας Apichart Suriboonya, ενεργώντας ερήμην του Επιτρόπου του Γραφείου Τουριστικής Αστυνομίας, εξέφρασε συλλυπητήρια στους τραυματίες τουρίστες και στις οικογένειες όσων έχασαν τραγικά τη ζωή τους.

Τόνισε ότι όλες οι εμπλεκόμενες μονάδες εργάστηκαν συνεκτικά και αποτελεσματικά, οδηγώντας σε ταχεία επίλυση. Ο νεαρός ένοπλος συνελήφθη στο σημείο του συμβάντος και θα του ασκηθεί δίωξη σύμφωνα με το νόμο. Επιπλέον, η αστυνομία σκοπεύει να εφαρμόσει αυστηρότερα μέτρα για την αποτροπή τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Ο υποστράτηγος της αστυνομίας Apichart απηύθυνε επίσης έκκληση τόσο στους Ταϊλανδούς όσο και στους διεθνείς τουρίστες να μην διαδώσουν μη επαληθευμένες ειδήσεις που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αμαυρώσουν την τουριστική εικόνα της Ταϊλάνδης και να πληγώσουν τα συναισθήματα των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Ολοκλήρωσε επαναλαμβάνοντας ότι οι Ταϊλανδοί επιθυμούν να είναι ευγενικοί οικοδεσπότες και ανυπομονούν να καλωσορίσουν τουρίστες όλων των εθνικοτήτων.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.