Δήλωση της Ταϊλάνδης για το περιστατικό στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μετά το ατυχές περιστατικό που αφορούσε την ανάπτυξη μη επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών και ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας για επίθεση στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023, η Βασιλική Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κυβέρνηση και τον λαό του Ισραήλ για τις ατυχείς απώλειες ζωών και τραυματισμών από αυτή την απάνθρωπη και αδιάκριτη πράξη.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανησυχεί βαθύτατα για την ασφάλεια των Ταϊλανδών υπηκόων που εργάζονται στο Ισραήλ και έχουν πληγεί από τέτοια βίαια περιστατικά.

Η Ταϊλάνδη καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να απόσχουν από οποιεσδήποτε ενέργειες που θα κλιμακώσουν περαιτέρω τις εντάσεις και συμμετάσχουν στη διεθνή κοινότητα για να καταδικάσουν οποιαδήποτε χρήση βίας και αδιάκριτες επιθέσεις. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση στο Ισραήλ θα επανέλθει σύντομα στην κανονικότητα.

Υπουργείο Εξωτερικών, Βασίλειο της Ταϊλάνδης

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.