Βλάβη φρένων 30 Κινέζοι τουρίστες εγκλωβίστηκαν για λίγο στο λόφο Patong στο Πουκέτ

Πατόνγκ –

Ένα μίνι λεωφορείο με περίπου 30 Οι Κινέζοι επιβάτες υπέφεραν από, όπως είπε ο οδηγός, βλάβη στο φρένο στο λόφο Patong. Το περιστατικό που προέκυψε οδήγησε τους τουρίστες να καθυστερήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους και να χρειαστεί να μεταφερθούν με άλλα οχήματα.

Η Τροχαία της Patong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό την Παρασκευή (6 Οκτωβρίουth) στον δρόμο Phra Baramee κοντά στο ναό Suwan Khiriwong (Ναός Patong). Έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα τουριστικό μίνι λεωφορείο στο λόφο. Περίπου 30 Κινέζοι επιβάτες κλήθηκαν να κατέβουν από το μίνι λεωφορείο και στέκονταν γύρω από την περιοχή σε κατάσταση σύγχυσης και αγωνίας.

Ο άγνωστος οδηγός είπε στο Phuket Express ότι μετέφερε τους Κινέζους επιβάτες από το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ σε ένα ξενοδοχείο στην Πατόνγκ. Ωστόσο, το λεωφορείο είχε ξαφνική βλάβη στο φρένο, σύμφωνα με τον ίδιο. Αποφάσισε να οδηγήσει το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου προτού χρησιμοποιήσει πέτρες για να κλειδώσει τους τροχούς για να αποτρέψει το μικρό λεωφορείο να κινηθεί προς τα πίσω.

Οι Κινέζοι επιβάτες μεταφέρθηκαν αργότερα στα ξενοδοχεία τους με άλλα οχήματα. Κλήθηκαν μηχανικοί για να φτιάξουν το μίνι λεωφορείο.

Δεν ήταν σαφές εάν θα διενεργηθεί έρευνα για το περιστατικό από την εταιρεία λεωφορείων.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.