Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ βοηθά τον χαμένο Βρετανό τουρίστα να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του μετά από μια απώλεια μνήμης

Πουκέτ -

Ένας Βρετανός τουρίστας επέστρεψε σε ξενοδοχείο στο Thalang αφού χάθηκε.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (4 Οκτωβρίουth) ένας άγνωστος άνδρας Βρετανός τουρίστας ζήτησε βοήθεια από το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ. Είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομα του ξενοδοχείου στο οποίο έμεινε ή την τοποθεσία και είχε πρόβλημα μνήμης, οπότε είχε πάει στο αεροδρόμιο για να ζητήσει βοήθεια.

Προσπάθησε να εξηγήσει κατά προσέγγιση πώς έμοιαζε το ξενοδοχείο και την απόστασή του από το αεροδρόμιο. Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ εντόπισε τελικά το ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με το ξενοδοχείο και το προσωπικό του ξενοδοχείου είπε στην αστυνομία ότι ο Βρετανός όντως έμεινε στο ξενοδοχείο με τη σύζυγό του και είχε χαθεί μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας. Οι ακριβείς συνθήκες γύρω από τον οποίο χάθηκε και ξέχασε πού έμενε, ωστόσο, δεν ήταν σαφείς.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε πίσω στο ξενοδοχείο, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε, και είπε ευχαριστώ στην Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ και στο Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ.

Δεν ήταν σαφές πού βρισκόταν η σύζυγος κατά τη διάρκεια της κατάστασης ή γιατί ο άνδρας πήγε στο αεροδρόμιο για να ζητήσει βοήθεια έναντι ενός τοπικού αστυνομικού γραφείου.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.