Νέο αεροδρόμιο στο Phang Nga για την προώθηση του τουρισμού κατά μήκος της ακτής Andaman

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

PHANG NGA (NNT) – Ως μέρος της επείγουσας πολιτικής της κυβέρνησης για την προώθηση του τουρισμού κατά μήκος της ακτής Andaman και την αύξηση των εσόδων από τουριστικές δραστηριότητες, ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin και η συνοδεία του ταξίδεψαν στο Πουκέτ και στο Phang Nga για να παρακολουθήσουν έργα ανάπτυξης υποδομής μεταφορών. Η ακτή Andaman αποτελείται από τις επαρχίες Phang Nga, Phuket, Krabi και Ranong.

Κατά μήκος της ακτής Andaman, τρία έργα ανάπτυξης και κατασκευής αεροδρομίων βρίσκονται σε εξέλιξη: η δεύτερη φάση του έργου ανάπτυξης του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ, η ανάπτυξη του διεθνούς αεροδρομίου Krabi και η κατασκευή του αεροδρομίου Phang Nga (γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο Andaman). στην υποπεριοχή Khok Kloi της περιφέρειας Takua Thung, στην επαρχία Phang Nga.

Σύμφωνα με την Airports of Thailand PLC (AOT), ο στόχος της κατασκευής του διεθνούς αεροδρομίου Andaman της επαρχίας Phang Nga ήταν να τονώσει τον τουρισμό και να μετατρέψει τις επαρχίες κατά μήκος της ακτής Andaman σε κόμβους αεροπορικών μεταφορών. Προβλέπεται ότι η διαδικασία κατασκευής θα διαρκέσει επτά χρόνια, με τρία χρόνια αφιερωμένα στην έρευνα και ανάπτυξη και τέσσερα στην κατασκευή. Μέχρι να ανοίξει το αεροδρόμιο το 2031, θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια περισσότεροι τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή Andaman ετησίως.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη για συνεχή ανάπτυξη στο Πουκέτ ως έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Προέτρεψε τους αρμόδιους φορείς να προσέξουν και να εγγυηθούν την ασφάλεια τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.