Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη με 1,130 χάπια Meth στο Thalang

Thalang -

Ένας άνδρας της Μιανμάρ που είχε εισέλθει παράνομα στην Ταϊλάνδη συνελήφθη με 1,130 χάπια μεθαμφεταμίνης σε στρατόπεδο εργασίας στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Han Mon, υπήκοο της Μιανμάρ, σε ένα στρατόπεδο εργασίας στο Sri Soonthorn (η ηλικία του δεν δόθηκε από την αστυνομία). Του κατασχέθηκαν 1,130 χάπια μεθαμφεταμίνης. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει τα νόμιμα έγγραφα ταυτότητάς του.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.