Το Πουκέτ καλωσορίζει περισσότερους Κινέζους τουρίστες κατά τη διάρκεια της «Χρυσής Εβδομάδας»

Πουκέτ -

Περισσότεροι Κινέζοι τουρίστες έρχονται στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια της «Χρυσής Εβδομάδας» της Εθνικής Εορτής της Κίνας.

Ο Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ, κ. Wanchai Tanod, είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (2 Οκτωβρίουnd), ο ίδιος και το προσωπικό του αεροδρομίου υποδέχτηκαν 106 επιβάτες από απευθείας πτήση της Air China στον διεθνή τερματικό σταθμό. Περισσότεροι Κινέζοι τουρίστες επισκέπτονται το Πουκέτ την Εθνική Ημέρα της Κίνας κατά τη διάρκεια αυτής που ονομάζεται «Χρυσή Εβδομάδα».

Σχετικά άρθρα:

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για δωρεάν βίζα για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες εγκρίθηκε στη Βασιλική Εφημερίδα και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Το Πουκέτ καλωσορίζει τουρίστες από την Κίνα στο πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Sittiwat Chewaratanaporn, Πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ταϊλάνδης (ATTA), δήλωσε ότι παρόλο που υπάρχει αρχική απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης, οι κρατήσεις εκδρομών στην Ταϊλάνδη δεν αυξήθηκαν περαιτέρω, λόγω των τουριστικών επιχειρήσεων που είχαν προηγουμένως κρατηθεί πριν από τη βίζα απαλλαγή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.