Ιδιοκτήτης συνελήφθη σε παράνομο μπαρ στην Πατόνγκ που πουλούσε αλκοόλ σε ανήλικους πελάτες

Πατόνγκ –

Ένας ιδιοκτήτης συνελήφθη επειδή άνοιξε ένα μπαρ χωρίς άδεια, πούλησε αλκοόλ μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος και πούλησε αλκοόλ σε ανήλικους πελάτες σε ένα μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 2:00 π.μ. της Τρίτης (Οκτώβριος 3) συνέλαβαν έναν ιδιοκτήτη μπαρ σε ένα μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα νόμιμο έγγραφο μπαρ στην αστυνομία. Το Phuket Express σημείωσε ότι τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του μπαρ και το όνομα του μπαρ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για άνοιγμα χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, πώληση αλκοόλ μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος και πώληση αλκοόλ σε άτομα κάτω των 20 ετών.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.