Ατυχία Minivan προκαλεί πονοκεφάλους στην κυκλοφορία στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Ο τροχός ενός μίνι βαν χάθηκε μετά τη σύγκρουση με ένα φορτηγό στο λόφο Πατόνγκ, προκαλώντας μεγάλη τροχαία ουρά.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Τρίτης (3 Οκτωβρίουrd) κατά την ώρα αιχμής σε μια καμπύλη κοντά στο πεδίο βολής στο λόφο Patong.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο φορτηγό στο δρόμο. Εκεί κοντά βρήκαν το κατεστραμμένο μίνι βαν με τον μπροστινό τροχό να έχει χαλαρώσει. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η κυκλοφορία περιορίστηκε πολλά χιλιόμετρα πίσω στο λόφο. Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το όνομα του οδηγού δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.