Το αεροδρόμιο Τσιάνγκ Μάι επεκτείνει τους χρόνους λειτουργίας σε 24 ώρες την ημέρα

Τσιάνγκ Μάι -

Ο Διευθυντής του Αεροδρομίου Τσιάνγκ Μάι καλωσορίζει τους τουρίστες με πτήσεις 24 ωρών που ισχύουν τον Νοέμβριο του 2023.

Στις 3 Οκτωβρίου 2023, ο Ronakorn Chlermsanyakorn, ο Διευθυντής του Αεροδρομίου Τσιάνγκ Μάι, ενημέρωσε το κοινό σχετικά με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του διεθνούς αεροδρομίου του Τσιάνγκ Μάι σε 24ωρη λειτουργία από την 1η Νοεμβρίου 2023. Ωστόσο, για να συσχετιστεί με τις τρέχουσες τουριστικές πολιτικές από η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, η Ronakorn συλλέγει επί του παρόντος πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματούχους για να υποβάλει αίτηση για 24ωρη λειτουργία προσωρινά στην Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT). Η CAAT θα εξετάσει τις λεπτομέρειες και θα εκδώσει έγκριση έως τα τέλη Οκτωβρίου 2023.

ΦΩΤΟ: chiangmainews

Εν τω μεταξύ, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσιάνγκ Μάι προετοιμάζεται για την 24ωρη λειτουργία του μόνιμα προς την CAAT. Αν και θα ωφελήσει τις πτυχές του τουρισμού με έναν αυξανόμενο αριθμό πτήσεων από την 24ωρη λειτουργία, οι φορείς εκμετάλλευσης του αεροδρομίου του Τσιάνγκ Μάι θα λάβουν υπόψη τους ντόπιους που ζουν κοντά στις εγκαταστάσεις λόγω των δυνατών θορύβων τη νύχτα.

Η Ronakorn θα συζητήσει με αεροπορικές εταιρείες και αρμόδιους αξιωματούχους για τον κατάλληλο προγραμματισμό των πτήσεων.

«Το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, την υψηλή περίοδο στην Ταϊλάνδη, θα υπάρξει αύξηση στον αριθμό των διεθνών πτήσεων κατά 30% πολλά από αυτό οφείλεται σε πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες που ξεκίνησε στις 25 Σεπτεμβρίου 2023», Ronakorn ολοκληρώθηκε.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/