Η Ταϊλάνδη θα αντιμετωπίσει ισχυρή βροχή αυτή την εβδομάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Οι κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις σχετικά με τις αναμενόμενες έντονες βροχοπτώσεις και την άνοδο της στάθμης των υδάτων κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου. Το Τμήμα Μετεωρολογίας έχει επισημάνει συγκεκριμένα περιοχές στα Βόρεια, Βορειοανατολικά και Νότια ως περιοχές που θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις.

Από την Τρίτη έως και το Σάββατο αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις στα χαμηλότερα βορειοανατολικά, την κάτω κεντρική πεδιάδα, τα ανατολικά και τα νότια. Ως αποτέλεσμα, το Υπουργείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών προειδοποίησε τους κατοίκους που ζουν κοντά σε πλωτές οδούς σε 11 επαρχίες εντός της λεκάνης απορροής του ποταμού Chao Phraya να είναι σε επαγρύπνηση, καθώς η στάθμη του νερού θα μπορούσε να αρχίσει να αυξάνεται από τη Δευτέρα.

Η προειδοποίηση επεκτείνεται στους κατοίκους των Ang Thong, Ayutthaya, Bangkok, Chai Nat, Lop Buri, Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan, Sing Buri, Suphan Buri και Uthai Thani. Σε ορισμένες περιοχές με χαμηλό υψόμετρο του Ang Thong και της Ayutthaya, η στάθμη του νερού ενδέχεται να αυξηθεί κατά 1.00-1.50 μέτρα.

Το τμήμα έχει αποδώσει αυτές τις συνθήκες στην εισροή νερού που ρέει από τα βόρεια, με έντονες βροχοπτώσεις που αναμένονται στα βορειοανατολικά, την κεντρική πεδιάδα και τα νότια όλη την εβδομάδα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.