Νοτιοαφρικανή-Ταϊλανδή στέφθηκε Μις Ταϊλάνδη Παγκόσμιος 2023

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μις Ταϊλάνδη Κόσμος

Ταϊλάνδη -

Η Tharina Botes, μια 26χρονη Νοτιοαφρικανή Ταϊλανδή στέφθηκε Μις Ταϊλάνδη Κόσμος 2023.

Ο τελικός γύρος των καλλιστείων Miss Thailand World 2023 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (1 Οκτωβρίουst) στην Μπανγκόκ.

Η Tharina έχει το παρατσούκλι "Kanom". Ο πατέρας της είναι Νοτιοαφρικανός και η μητέρα της Ταϊλανδή. Ξεκίνησε την καριέρα της στα καλλιστεία σε ηλικία 13 ετών. Το 2019, εκπροσώπησε τη Miss Grand από το Πουκέτ. Το 2021 ήταν η πρώτη επιλαχούσα στο Miss Universe Thailand.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μις Ταϊλάνδη Κόσμος

Αποφοίτησε με πτυχίο στο μάρκετινγκ από τη σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Νότιας Αφρικής.

Η Tharina θα εκπροσωπήσει την Ταϊλάνδη στον διαγωνισμό Μις Κόσμος που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Νέο Δελχί της Ινδίας τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μις Ταϊλάνδη Κόσμος

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.