Οι μεγαλύτερες ιστορίες στην Πατάγια από την περασμένη εβδομάδα: Ορίστηκε νέα ημερομηνία για την ολοκλήρωση του έργου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Πατάγια και πολλά άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και είναι όχιt σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό ταχύπλοου σκάφους σε σύγκρουση στο Koh Larn. Ο αγνοούμενος Ρώσος τουρίστας βρέθηκε νεκρός

Ένα ταχύπλοο μπήκε με ταχύτητα σε μια περιοχή κολύμβησης στα ανοιχτά του Κο Λαρν και χτύπησε μέχρι θανάτου μια Ταϊλανδή και τον Ρώσο φίλο της. Στη συνέχεια ο ύποπτος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απερισκεψία που προκάλεσε το θάνατο άλλων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία συνέλαβε οδηγό ταχύπλοου σε σύγκρουση στο Koh Larn. Ο αγνοούμενος Ρώσος τουρίστας βρέθηκε νεκρός

2. Δύο οδηγοί σκοτώθηκαν και δύο επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά σε δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο στην Πατάγια

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας από τους νεκρούς οδηγούς είχε υπνηλία και αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, γεγονός που προκάλεσε το ατύχημα.

Δύο οδηγοί σκοτώθηκαν και δύο επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά σε δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο στην Πατάγια

3. Η Pattaya ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την κατασκευή του Mega Project Football Stadium εντός 820 ημερών μετά την επιλογή του νέου εργολάβου

Ο νέος ανάδοχος θα υπόκειται σε πρόστιμο άνω των 3 εκατομμυρίων μπατ την ημέρα εάν δεν ολοκληρώσει το έργο εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου, είπε ο δήμαρχος.

Η Pattaya πρόκειται να ολοκληρώσει την κατασκευή του Mega Project Football Stadium εντός 820 ημερών μετά την επιλογή του νέου εργολάβου

4. Pattaya City Gears Up for Bikini Beach Race 2023, Εγγραφές τώρα ανοιχτές

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου στο Central Pattaya στην παραλία Pattaya.

Pattaya City Gears Up for Bikini Beach Race 2023, Εγγραφές τώρα ανοιχτές

5. Η Pattaya θα τιμήσει τους Ασιατικούς Αγώνες του Windsurfing

Συγχαρητήρια!

Η Πατάγια θα τιμήσει τους μετάλλιο των Ασιατικών Αγώνων στο Windsurfing

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.