Ο υπουργός Εμπορίου της Ταϊλάνδης θα σώσει τις τιμές σε ορισμένα σημαντικά προϊόντα τον Οκτώβριο

Εθνική -

Ο υπουργός Εμπορίου της Ταϊλάνδης υποσχέθηκε να μειώσει τις τιμές πολλών καθημερινών προϊόντων τον Οκτώβριο του 2023 για να μειώσει το κόστος ζωής.

Ο υπουργός Phumtham Wechayachai είπε ότι η μείωση των τιμών θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου και θα ισχύσει σε εθνικό επίπεδο.

Είπε ότι έχει ήδη ζητήσει συνεργασία για την επίτευξη του μέτρου με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ταϊλάνδης, την Ομοσπονδία Ταϊλανδικών Βιομηχανιών, την Ένωση Τραπεζιτών της Ταϊλάνδης, την Ένωση εφοπλιστών της Ταϊλάνδης και την Ένωση λιανοπωλητών της Ταϊλάνδης.

Στόχος είναι η περαιτέρω ελάφρυνση του κόστους ζωής για το κοινό μετά την προηγούμενη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας και των τιμών του πετρελαίου κίνησης από την κυβέρνηση.

Η κίνηση θα πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους, όπως η διοργάνωση εθνικής έκθεσης για προϊόντα με έκπτωση, η έναρξη κινητών καταστημάτων με Γαλάζια Σημαία, το άνοιγμα σημείων λιανικής σε χαμηλές τιμές και η μείωση των τιμών για είδη που πωλούνται σε πολυκαταστήματα, σύγχρονα καταστήματα λιανικής, τοπικές αγορές και ψιλικατζίδικα, είπε ο Phumtham.

Οι τελικές λεπτομέρειες για το ποια προϊόντα θα λάβουν έκπτωση θα ανακοινωθούν επίσης στις 2 Οκτωβρίου, αλλά οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι στη λίστα θα υπάρχουν περίπου 20 καθημερινά προϊόντα.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/