Άνδρας συνελήφθη στο Πουκέτ για φερόμενη κλοπή κινητών τηλεφώνων

Πουκέτ -

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Wichit, στο Πουκέτ, συνέλαβαν τον κ. Promma Hunthong, 41 ετών, ο οποίος καταζητείται με ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ για φερόμενη κλοπή πολλών κινητών τηλεφώνων.

Οι αστυνομικοί του Πουκέτ απέσπασαν από τον κ. Πρόμμα συνολικά 19 ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα που φορούσε και μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε την ώρα που φέρεται να διέπραξε το έγκλημα. Οι κλεμμένες συσκευές περιελάμβαναν κινητά τηλέφωνα, tablet και φορτιστές.

Αργότερα, ο κ. Πρόμμα ομολόγησε τις αδικίες του ότι πράγματι είχε κλέψει κινητά τηλέφωνα και πούλησε μερικά από αυτά στη συνέχεια. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνόδευσαν τον κ. Πρόμμα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να προχωρήσουν σε περαιτέρω νομικές διαδικασίες.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.