Συνελήφθη πωλητής για πώληση αλκοόλ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας πωλητής συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού βρέθηκε να πουλάει αλκοόλ από ένα κουτί.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (29 Σεπτεμβρίου) συνέλαβε έναν πωλητή αλκοόλ κοντά σε ένα εστιατόριο χάμπουργκερ στην οδό Taweewong. Ο πωλητής βρέθηκε να πουλάει αλκοόλ το οποίο φυλάσσεται μέσα σε κουτί αφρού.

Ο πωλητής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για την πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια και την πώληση αλκοόλ με διαπραγμάτευση. Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον πωλητή.

Αυτό συνεχίζει μια σειρά πρόσφατων συλλήψεων και καταστολών σε πωλήσεις αλκοόλ χωρίς άδεια στην Πατόνγκ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.