Άγνωστος ξένος τουρίστας τραυματίστηκε μετά από καυγά με υπάλληλο εστιατορίου στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια άγνωστη αλλοδαπή τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρά αφού φέρεται να ενεπλάκη σε καυγά με έναν υπάλληλο σε εστιατόριο στην οδό Bangla.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή νωρίς το πρωί (29 Σεπτεμβρίουth) μια αλλοδαπή τουρίστρια και ένα προσωπικό εστιατορίου είχαν παρεξήγηση για ένα άγνωστο θέμα. Ξεκίνησαν μια έξαλλη λεκτική διαμάχη που κλιμακώθηκε σε συμπλοκή. Ο τουρίστας έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε ελαφρά.

Το προσωπικό του εστιατορίου συμφώνησε να πληρώσει για την ιατρική περίθαλψη του τουρίστα. Ο τουρίστας δεν θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον του προσωπικού.

Ως αποτέλεσμα της διαμεσολάβησης, οι λεπτομέρειες για τη συμπλοκή και τα ονόματα των εμπλεκομένων ήταν σπάνιες, καθώς η αστυνομία της Patong ανέφερε ότι το ζήτημα είχε διευθετηθεί και δεν θα κλιμακωθεί περαιτέρω νομικά.

Παρόμοιο περιστατικό:

Μια γυναίκα Ρωσίδα τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρά αφού φέρεται να ενεπλάκη σε καυγά με έναν υπάλληλο σε έναν χώρο διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ. Οι λεπτομέρειες, ωστόσο, είναι περιορισμένες.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.