Ρώσος πνίγεται στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος πνίγηκε ενώ άλλοι δύο Ρώσοι διασώθηκαν από πνιγμό σε παραλία στο Thalang.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (28 Σεπτεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στην παραλία Bang Tao στο Cherng Talay.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στην παραλία για να βρουν δύο Ρώσους που είχαν διασωθεί από τη θάλασσα. Μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Ένας άλλος Ρώσος, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ανοιχτά από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ως ο κ. Abdulganiev Marat, 34 ετών, ανασύρθηκε περαιτέρω στη θάλασσα από τα κύματα κατά τη διάρκεια της διάσωσης. Αργότερα ανασύρθηκε με επιτυχία στην παραλία από τα σωστικά συνεργεία, αλλά δυστυχώς αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι ναυαγοσώστες στην παραλία είπαν στο Phuket Express ότι οι τρεις Ρώσοι πήγαν να κολυμπήσουν πριν αρχίσουν να αγωνίζονται σε δυνατά κύματα. Καλοί Σαμαρείτες που ήταν κοντά έσωσαν δύο από αυτούς ενώ ο άλλος άνδρας παρέμεινε αγνοούμενος. Κάλεσαν σε βοήθεια πριν βγουν οι ναυαγοσώστες σε τζετ σκι. Ο κ. Μαράτ βρέθηκε αργότερα μπρούμυτα στη θάλασσα 200 μέτρα από την παραλία.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.