Ο Πρωθυπουργός δωρίζει μισθό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Ανακοινώθηκε μια νέα πρωτοβουλία για τη δωρεά του μηνιαίου μισθού και των επιδομάτων συνεδριάσεων του Πρωθυπουργού σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η εστίαση θα είναι σε οργανώσεις που βοηθούν ευάλωτα άτομα.

Ο Πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών Srettha Thavisin τόνισε ότι αυτή είναι μια προσωπική απόφαση που λαμβάνεται μετά από φοροαπαλλαγές και δεν σκοπεύει να πιέσει άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Οι νομικές πτυχές των δωρεών, ιδιαίτερα εκείνων που υπερβαίνουν τα 3,000 μπατ, βρίσκονται επί του παρόντος υπό εξέταση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Chai Watcharong δήλωσε ότι μια εξειδικευμένη ομάδα θα καθορίσει κριτήρια για την επιλογή των οργανισμών αποδεκτών. Το πρώτο ίδρυμα που θα επωφεληθεί από αυτή την πρωτοβουλία θα είναι το Ίδρυμα για τα Παιδιά, το οποίο στοχεύει να παρέχει βασικές ανάγκες και ευημερία στα παιδιά για την κατάλληλη ανάπτυξή τους.

Το συνολικό μηνιαίο εισόδημα για τους ρόλους του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών είναι 125,590 μπατ. Αυτό το ποσό διαιρείται σε μισθό 75,590 μπατ και επίδομα 50,000 μπατ.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.