Προτείνεται η μετατροπή του Πουκέτ σε περιφερειακό κόμβο τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Μια πρόταση ύψους 148 δισεκατομμυρίων μπατ αναμένεται να υποβληθεί στο υπουργικό συμβούλιο από το υπουργείο Μεταφορών για την αναβάθμιση των υποδομών στην επαρχία του Πουκέτ. Αυτό θα περιλαμβάνει την κατασκευή ενός δεύτερου αεροδρομίου για την τόνωση του τουρισμού στην περιοχή.

Ο υπουργός Μεταφορών Suriya Juangroongruangkit αποκάλυψε ότι το υπουργείο σχεδιάζει να προτείνει επτά έργα υποδομής συνολικού ύψους 148 δισεκατομμυρίων μπατ για τη μετατροπή της επαρχίας σε περιφερειακό τουριστικό κόμβο. Αυτά τα έργα θα βελτιώσουν τις χερσαίες και αεροπορικές μεταφορές καθώς και θα ενισχύσουν τις συνολικές δυνατότητες της πόλης για επενδύσεις, οικονομία και ασφάλεια.

Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν την κατασκευή νέων αυτοκινητοδρόμων, πρόσθετες επεκτάσεις αυτοκινητοδρόμων και κυρίως την κατασκευή δεύτερου αεροδρομίου για τη νησιωτική επαρχία.

Σύμφωνα με τον Suriya, ο προϋπολογισμός αναμένεται να εκταμιευθεί κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2024 και ορισμένα από τα έργα, ειδικά οι αναβαθμίσεις των αυτοκινητοδρόμων για τη διευκόλυνση της μεταφοράς για τους ντόπιους και τους τουρίστες, θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως το 2026.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.