Οι αξιωματούχοι συνεχίζουν την καταστολή των παράνομων ναρκωτικών στο Rawai

Rawai-

Οι αξιωματούχοι συνέχισαν την καταστολή σε ένα τοπικό χωριό στο Rawai όπου διανέμονται ευρέως παράνομα ναρκωτικά.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (27 Σεπτεμβρίουth) περίπου 130 αξιωματούχοι και προσωπικό από το Περιφερειακό Γραφείο της Πόλης του Πουκέτ, την Αστυνομία Chalong και το γραφείο δημόσιας υγείας πραγματοποίησαν έρευνα σε τρία σπίτια υπόπτων για ναρκωτικά. Δύο από τους στόχους βρέθηκαν, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong.

Δέκα άτομα από τις τρεις οικογένειες των στόχων υποβλήθηκαν σε τυχαία εξέταση για παράνομες ναρκωτικές ουσίες. Έξι από αυτούς βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ουσίες στα ούρα. Οδηγήθηκαν επίσης στο αστυνομικό τμήμα Chalong.

Τα ονόματα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Σχετικά άρθρα:

Ένας άνδρας συνελήφθη με 90 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai.

Ένας άνδρας συνελήφθη με χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai του Mueang Phuket.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.