Συνελήφθη άνδρας επειδή πούλησε μαγικά μανιτάρια στο κατάστημα κάνναβης Patong

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ. Βρέθηκε να πουλά μαγικά μανιτάρια που αναφέρονται ως παράνομα ναρκωτικά κατηγορίας 5 στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (27 Σεπτεμβρίουth) πριν από τα μεσάνυχτα συνέλαβαν έναν άνδρα που ονομαζόταν μόνο ο κ. Eaknarin (η ηλικία του δεν δόθηκε από την αστυνομία) σε ένα κατάστημα κάνναβης στην οδό Thaweewong.

Από αυτόν κατασχέθηκαν διάφορα είδη μαγικών μανιταριών τα οποία αναγράφονταν ως AA, GT, PED, MMR, συνολικά κατασχέθηκαν 20 γραμμάρια. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 5 (μαγικά μανιτάρια).

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.