Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα συστήσει επιτροπή για τη διερεύνηση της επιδρομής στο σπίτι των κορυφαίων αστυνομικών της Ταϊλάνδης

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης κ. Srettha Thavisin διόρισε μια ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή για την Πολ. Ο στρατηγός Surachate, γνωστός και ως "Big Joke", η έρευνα στο σπίτι του Hakparn από άλλη αστυνομία.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2023, η Πολ. Ο αντιστράτηγος Achayon Kraithong, εκπρόσωπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε ότι ο Πολ. Ο Αντιστράτηγος Damrongsak Kittiprapatt, ο Γενικός Επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό το βράδυ για να παρουσιάσει πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη διάσκεψη του Γραφείου της Αστυνομικής Επιτροπής που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στις 1:30 μ.μ. Εθνική Αστυνομία.

Σε αυτή τη διάσκεψη, θα συζητήσουν διάφορα θέματα ημερήσιας διάταξης, συμπεριλαμβανομένου του διορισμού νέου αρχηγού της εθνικής αστυνομίας.

«Στην αρχική αναφορά για την υπόθεση όπου αστυνομικοί εκτέλεσε ένταλμα έρευνας στην κατοικία του Big Joke στην Μπανγκόκ, ο Πρωθυπουργός έχει ορίσει ανεξάρτητη επιτροπή έρευνας για περαιτέρω διερεύνηση των γεγονότων της υπόθεσης. Η επιτροπή θα αποτελείται εξ ολοκλήρου από ανεξάρτητα μέλη για τη διασφάλιση της διαφάνειας και της δικαιοσύνης», δήλωσε ο Πολ. Αντιστράτηγος Αχαγιόν.

Η έρευνα θα καθορίσει εάν η έρευνα ήταν νόμιμη καθώς και υπό ποιες συνθήκες εκδόθηκαν τα εντάλματα έρευνας. Ο Surachate είπε ότι η έρευνα ήταν μια προσπάθεια δυσφήμισης του και ότι δεν έχει δεσμούς με παράνομους διαδικτυακούς ιστότοπους τζόγου. Είπε επίσης ότι η έρευνα δεν εκτελέστηκε σωστά από νομική διαδικασία και οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν ότι επιθεωρούσαν το σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν βρέθηκαν στοιχεία για αδικοπραγία εκ μέρους του Hakparn.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/