Έφηβος συνελήφθη επειδή έπαιζε με πυροτεχνήματα στην παραλία Patong

Πουκέτ -

Ένας έφηβος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ αφού έπαιξε με πυροτεχνήματα στην παραλία Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από έναν χειριστή ξενοδοχείου στην παραλία Patong. Στην παραλία παίζονταν πυροτεχνήματα που προκάλεσαν αναστάτωση στο κοινό.

Η αστυνομία έφτασε στην παραλία για να βρει το 14χρονο αγόρι με τα πυροτεχνήματα. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ. Οι γονείς του κλήθηκαν και η συμπεριφορά του έχει καταγραφεί. Το όνομά του δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας.

Η αστυνομία της Πατόνγκ ζήτησε από το κοινό να τους καλέσει στο 076-342-769 αν κάποιος δει να παίζονται πυροτεχνήματα στην παραλία Πατόνγκ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.