Συνταξιούχο Βέλγο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων συνταξιούχων Βέλγων βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα σπίτι στο Thalang του Πουκέτ το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 2023 γύρω στις 8:20 π.μ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από μια νύφη, την Jongjit, 62 ετών, ότι ένα αλλοδαπό ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα σπίτι στο Pa Klok.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι για να βρει το σώμα ενός άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Florent, 85 ετών. Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε ένα μπάνιο. Η κυρία Μαρία, 84 ετών, βρέθηκε νεκρή σε ένα κρεβάτι μέσα στην κρεβατοκάμαρα, καλυμμένη με μια κουβέρτα. Και οι δύο ήταν Βέλγοι υπήκοοι που είχαν βίζα συνταξιοδότησης. Οι βίζες τους είχαν μόλις ανανεωθεί και ίσχυαν μέχρι τις 16 Αυγούστουth του επόμενου έτους, 2024.

Μια επιστολή γραμμένη στην ολλανδική γλώσσα βρέθηκε μέσα στο σπίτι, αν και το περιεχόμενο δεν αποκαλύφθηκε στον Τύπο. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Vachira Phuket για να βρουν την ακριβή αιτία του θανάτου τους.

Η Jongjit δήλωσε στην αστυνομία του Πουκέτ ότι αυτή και ο σύζυγός της διέμεναν επίσης στο σπίτι, αλλά πρόσφατα είχαν φύγει για μια μέρα για να παρευρεθούν σε μια κηδεία στο Phang Nga και έφτασαν στο σπίτι αργά στις 25 Σεπτεμβρίου. Όταν έφτασε στο σπίτι, νόμιζε ότι το ζευγάρι είχε ήδη πάει για ύπνο, αλλά το πρωί, όταν δεν ήρθαν για πρωινό, τρόμαξαν και ο σύζυγός της απέκτησε πρόσβαση στο δωμάτιο από ένα συρόμενο γυάλινο παράθυρο, καθώς η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειδωμένη. Τότε έκαναν την ανησυχητική ανακάλυψη και κάλεσαν την αστυνομία.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν έχει επισήμως δημοσιοποιήσει την αιτία θανάτου, αλλά εξετάζει τρία πιθανά σενάρια, μια διπλή αυτοκτονία, μια αυτοκτονία δολοφονίας ή μια πιθανή δολοφονία από εισβολέα. Ο αρχηγός της αστυνομίας Thalang, συνταγματάρχης Phisit Chuenphet διευθύνει την έρευνα.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.