Το Πουκέτ καλωσορίζει τους τουρίστες του Καζακστάν στο πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας

Πουκέτ -

Το Πουκέτ καλωσορίζει τουρίστες από το Καζακστάν στο πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας της Ταϊλάνδης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για δωρεάν βίζα για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες εγκρίθηκε στη Βασιλική Εφημερίδα και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το πρωί της Δευτέρας (25 Σεπτεμβρίουth) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και προσωπικό υποδέχθηκαν 166 τουρίστες σε μια απευθείας μάχη από το Αλμάτι στο Καζακστάν.

Ο διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ κ. Monchai Tanod είπε στο Phuket Express ότι σχεδόν διπλάσιος αριθμός τουριστών από το Καζακστάν έφτασε στο Πουκέτ σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν από την πανδημία Covid-19.

Υπήρχαν 56,529 επισκέπτες από το Καζακστάν το 2019 και 109,865 το 2023 (τελευταία ενημέρωση τον Σεπτέμβριο) που έφτασαν στο Πουκέτ. Οι περισσότεροι από αυτούς ταξίδευαν με οικογένειες. Τους αρέσει να επισκέπτονται το Πουκέτ στο τέλος του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών του καθεστώτος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης, υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν 129,485 Καζακστάν τουρίστες, που θα είναι 49.7 τοις εκατό αύξηση σε σχέση με την έναρξη του καθεστώτος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης. Αυτό θα δημιουργήσει περίπου 7.9 δισεκατομμύρια μπατ. Αναμένεται ότι θα υπάρχουν συνολικά 150,000 τουρίστες από το Καζακστάν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.