Συνελήφθη οδηγός αφού «παρασύρθηκε» σεντάν στο βενζινάδικο Thalang – ΒΙΝΤΕΟ

Thalang -

Ένας οδηγός συνελήφθη μετά από ένα βίντεο κλιπ με ένα ολοκαίνουργιο σεντάν που «παρασύρεται» σε ένα βενζινάδικο στο Cherng Talay, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι το περιστατικό καταγράφηκε από μάρτυρα σε βενζινάδικο στην οδό Cherng Talay – Baan Don την Παρασκευή (22 Σεπτεμβρίουnd) λίγο πριν το μεσημέρι. Το βίντεο δείχνει ότι η ολοκαίνουργια BMW περνούσε γρήγορα μέσα στο βενζινάδικο.

Τη Δευτέρα (25 Σεπτεμβρίουth) η αστυνομία βρήκε το σεντάν αυτοκίνητο κοντά στη διασταύρωση Cherng Talay. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Cherng Talay για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση και όχληση του κοινού.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία του Cherng Talay δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον οδηγό σεντάν.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.