Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ερευνά το σπίτι του αναπληρωτή αρχηγού της εθνικής αστυνομίας Surachate Hakparn μετά από εντάλματα έρευνας γύρω από φερόμενο διαδικτυακό κύκλωμα τζόγου

Εθνική -

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης στον κυβερνοχώρο και μια μονάδα κομάντο έκαναν έρευνα σε σπίτι που ανήκει στον αναπληρωτή αρχηγό της εθνικής αστυνομίας, Πολ. Ο στρατηγός Surachate Hakparn, που συχνά αποκαλείται στα ταϊλανδικά μέσα με το παρατσούκλι του ως "Big Joke", το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου, αφού ανακάλυψαν μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του και ενός διαδικτυακού κυκλώματος τζόγου.

Δεν βρέθηκε τίποτα, ωστόσο, κατά την έρευνα και η Πολ. Ο στρατηγός Surachate αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς και τις κατηγορίες.

Οι αρχές έρευνας παρεμποδίστηκαν για λίγο από τον Πολ. Ο στρατηγός Surachate στην μπροστινή πύλη του σπιτιού του στην Soi Vibhavadi 60, πίσω από την Αστυνομική Λέσχη στην Μπανγκόκ, κατά την οποία ο Πολ. Ο στρατηγός Surachate ρώτησε πώς εκδόθηκε ένταλμα έρευνας και ζήτησε από τους αξιωματικούς να επιστρέψουν.

Πολ. Ο στρατηγός Σουραχάτε ήταν ακόμα ντυμένος στον ύπνο του κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης. Τελικά, ωστόσο, επέτρεψε σε αστυνομικούς να ερευνήσουν το σπίτι του αφού συζήτησαν την κατάσταση με τον Πολ. Υποστράτηγος Worawat Watnakhonbancha, ο επικεφαλής του Γραφείου Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (CCIB). Στη συνέχεια εξήγησε ότι ο λόγος που αρχικά αρνήθηκε την έρευνα στο σπίτι ήταν επειδή ένας διοικητής δεν ήταν παρών μέχρι την Πολ. Ο υποστράτηγος Worawat έφτασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πολ. Ο στρατηγός Surachate και τα μέλη της ομάδας του βρίσκονται υπό έρευνα για ύποπτη συμμετοχή σε δωροδοκία. Αναφέρεται ότι αυτός και άλλοι αξιωματικοί φέρεται να αναζήτησαν δωροδοκία ύψους άνω των 140 εκατομμυρίων μπατ από παράνομη επιχείρηση διαδικτυακού τζόγου.

Υπάρχουν αναφορές ότι 30 αστυνομικοί που συνδέονται με την Πολ. Ο στρατηγός Surachate αντιμετωπίζει εντάλματα σύλληψης, ενώ άλλοι 11 αξιωματικοί και πολίτες έχουν ήδη συλληφθεί. Η αστυνομία ερευνά 30 τοποθεσίες σε έξι επαρχίες σε όλη την Ταϊλάνδη που υπάρχουν υπόνοιες ότι συνδέονται με την παράνομη επιχείρηση.

Αρχικά ο Πολ. Ο στρατηγός Surachate δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται στην υποτιθέμενη δωροδοκία ή το παράνομο κύκλωμα τυχερών παιχνιδιών και είναι πλήρως έτοιμος να συνεργαστεί με την έρευνα. Τόνισε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι το ένταλμα έρευνας σχετίζεται με εικασίες ότι είναι υποψήφιος για τη θέση του αρχηγού της εθνικής αστυνομίας. Επιβεβαίωσε ότι δεν είναι υπόψιν για τον ρόλο.

Δεν βρέθηκαν παράνομα αντικείμενα ή οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα τυχερών παιχνιδιών στην Πολ. Το σπίτι του στρατηγού Surachate, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Το Surachate είναι αναμφισβήτητα ο πιο γνωστός αστυνομικός στην Ταϊλάνδη, γνωστός για την εξάλειψη της αστυνομικής διαφθοράς και ως αποτέλεσμα έχει κερδίσει πολλούς εχθρούς με την πάροδο του χρόνου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.