Συνελήφθη άνδρας από το Πουκέτ επειδή έκλεψε πάνω από 227,000 μπατ σε κάνναβη και μετρητά

Chalong -

Ένας Ταϊλανδός συνελήφθη στο Πουκέτ αφού έκλεψε κάνναβη, βρώσιμα είδη κάνναβης και μετρητά συνολικά 227,000 μπατ.

Η αστυνομία Chalong είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (24 Σεπτεμβρίουth) συνέλαβαν τον κ. Duangwan Sawangjit, 42 ετών από το Ubon Ratchathani. Συνελήφθη σε μια καλύβα στο Soi Wassana, Rawai.

Κατασχέθηκαν από αυτόν κάνναβη, μπισκότα κάνναβης, μπράουνις κάνναβης και μετρητά, συνολικής αξίας περίπου 227,000 μπατ ή άνω των 6000 USD. Ο Ντουανγκουάν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Τσαλόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κλοπή.

Το Phuket Express σημειώνει ότι η αστυνομία του Chalong δεν ανέφερε από πού έκλεψε ο Duangwan αυτά τα αντικείμενα. Η κάνναβη αποποινικοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη το 2022, αλλά η νέα κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να τερματίσει τη χρήση για ψυχαγωγία παρά τα χιλιάδες καταστήματα κάνναβης που είναι ανοιχτά σε ολόκληρη τη χώρα τώρα, πολλά σε τουριστικές περιοχές όπως το Πουκέτ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.