Έξι πόλοι ηλεκτρικού ρεύματος κατέρρευσαν στο Karon κατά τη διάρκεια έντονης βροχής, αρκετοί οδηγοί διέφυγαν από τον τραυματισμό

Karon-

Έξι στύλοι ηλεκτρικού ρεύματος γκρεμίστηκαν κατά τη διάρκεια δυνατής βροχόπτωσης στο Karon και ένας ξένος αναβάτης μοτοσικλέτας και ένας οδηγός μίνι βαν έχουν γλιτώσει ελάχιστα σοβαρούς τραυματισμούς.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η ισχυρή βροχόπτωση στην Πατόνγκ προκάλεσε μεγάλες πλημμύρες.

Η ενημέρωσή μας:

Το βράδυ της Παρασκευής (22 Σεπτεμβρίουnd) η δυνατή βροχή προκάλεσε κατολίσθηση κατά μήκος του δρόμου Karon -Patong στο Karon. Έξι στύλοι ηλεκτρικού ρεύματος κατέρρευσαν και έκλεισαν τον δρόμο.

Ένας οδηγός μίνι βαν και ένας αναβάτης μοτοσικλέτας που οδηγούσαν την ώρα του συμβάντος υπέστησαν ζημιές στα οχήματά τους αλλά απέφυγαν ελάχιστα τραυματισμό.

Στη 1:00 π.μ. του Σαββάτου (23 Σεπτεμβρίου), οι έξι στύλοι του ηλεκτρικού ρεύματος αφαιρέθηκαν από το δρόμο πριν ανοίξει ξανά η κυκλοφορία. Η κοντινή περιοχή υπέστη εκτεταμένη διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.