Ελβετός πεθαίνει αφού πήδηξε από το πάρκινγκ του αεροδρομίου του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ελβετός κηρύχθηκε νεκρός αφού πήδηξε από το κτίριο του πάρκινγκ του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Sakoo ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το βράδυ της Παρασκευής (22 Σεπτεμβρίουnd) στις 7:30 μ.μ. Αστυνομία, ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο.

Στο έδαφος στο χώρο στάθμευσης του διεθνούς λεωφορείου οι ομάδες διάσωσης βρήκαν τον 53χρονο Ελβετό. Είχε βαριά αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελβετός πήδηξε από τον τρίτο όροφο του διαδρόμου σύνδεσης στον Διεθνή Τερματικό Σταθμό. Η αστυνομία του Sakoo συνεχίζει την έρευνά της και εξετάζει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση.

Η TPN Media εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους φίλους και την οικογένεια του θύματος.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Παρόμοια περιστατικά:

Ο 35χρονος Αμερικανός, που αναγνωρίστηκε μόνο με το μικρό του όνομα Τζέισον, πέθανε αφού πήδηξε από τον τρίτο όροφο του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ και υπέφερε από κατάθλιψη και οικονομικά προβλήματα.

Ένας 50χρονος Αυστραλός έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από τον έκτο όροφο ενός κτιρίου στάθμευσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.