Η αστυνομία του Πουκέτ διασφαλίζει την ετοιμότητα των υπηρεσιών άμεσης γραμμής καθώς επιστρέφουν περισσότεροι τουρίστες

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Πουκέτ διασφαλίζει την ετοιμότητα του Κέντρου Επιχειρήσεων 191 να προετοιμαστεί για περισσότερους τουρίστες.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής της Αστυνομίας της Περιφέρειας 8, Υποστράτηγος Saksira Pueakaum επιθεώρησε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πουκέτ 191 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο υποστράτηγος Saksira είπε στο Phuket Express ότι διασφαλίζουν πλήρη ετοιμότητα για το κέντρο που έχει συνδέσει τις υψηλές τεχνολογίες με κυβερνήσεις και ιδιωτικούς τομείς.

Αυτό το κέντρο λειτουργίας 191 ήταν το Phuket Tourism Sandbox Operation. Το κέντρο διαθέτει υψηλή τεχνολογία για το έργο Smart City του Πουκέτ και αποτελεσματικούς ελέγχους στην επικοινωνία και τη σύνδεση και ως εκ τούτου το 191 Operation Center θα δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη στην ασφάλεια των τουριστών.

Το κέντρο βοηθά στη διασφάλιση της ασφάλειας των Ταϊλανδών και των ξένων τουριστών. Περισσότεροι τουρίστες έρχονται στο Πουκέτ μετά την έγκριση της πολιτικής της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για δωρεάν βίζα για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες στη Royal Gazette και δημοσιεύτηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.