Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα επισκεφθεί το Πουκέτ αυτόν τον μήνα

Πουκέτ -

Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα επισκεφθεί ξανά το Πουκέτ αυτόν τον μήνα για να παρακολουθήσει κυρίως έργα μεταφορών.

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pinsuwan είπε στην Phuket Express ότι ο πρωθυπουργός Srettha Thavisin και ο υπουργός Μεταφορών Suriya Juangroongruangkit πρόκειται να επισκεφθούν το Πουκέτ στις 29 Σεπτεμβρίου.th.

Η επίσκεψή τους θα είναι κυρίως συνέχεια των βασικών έργων του Υπουργείου Μεταφορών και του Υπουργείου Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

Τα κύρια έργα είναι η ανάπτυξη του δεύτερου διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ (αεροδρόμιο Phang Nga), η διαχείριση των σκουπιδιών, τα προβλήματα των υδάτινων πόρων, το έργο Andaman Wellness Corridor και άλλα καθυστερημένα έργα μεταφοράς.

Σχετικά άρθρα:

Ο νέος πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin επισκέφθηκε το Πουκέτ για να συζητήσει την επέκταση του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ και την τουριστική ανάπτυξη.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin επισκέφθηκε τον δρόμο Bangla στην Patong. Ο λόγος για την επίσκεψη στο Πουκέτ ήταν επειδή ήταν η κύρια πύλη, σύμφωνα με τον κ. Thavisin, του διεθνούς τουριστικού εισοδήματος της χώρας.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.