Αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε μετά από παγίδευση κάτω από φορτηγό στο Thalang

Thalang -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε αρκετούς αφού κολλήθηκε κάτω από ένα φορτηγό στην περιοχή Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το πρωί της Παρασκευής (22 Σεπτεμβρίουnd) στον δρόμο Sri Soonthorn στην υποπεριφέρεια Cherng Talay.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τη μηχανή και τον αναβάτη κάτω από το φορτηγό. Ο αναβάτης είχε τραυματιστεί αρκετά και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Η αστυνομία του Cherng Talay συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.