Πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι στο Rawai

Rawai -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε σπίτι με πισίνα στο Rawai, Mueang Phuket.

Οι πυροσβέστες στον δήμο Rawai ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά την Παρασκευή νωρίς το πρωί (22 Σεπτεμβρίουnd) σε ένα σπίτι στο Soi Nam Jai.

Η αστυνομία του Chalong και οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο με ένα πυροσβεστικό όχημα για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά φλεγόταν κοντά σε μια πισίνα στο σπίτι.

Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά κάποια σημεία του σπιτιού υπέστησαν ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.