Οι Κινέζοι τουρίστες εκτιμούν την πολιτική της Ταϊλάνδης χωρίς βίζα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Βασιλική Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε το καθεστώς απαλλαγής από την τουριστική βίζα για διαμονή 30 ημερών σε κατόχους διαβατηρίων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και της Δημοκρατίας του Καζακστάν, με ισχύ από τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Η επίσημη σελίδα της κινεζικής πρεσβείας στην Μπανγκόκ στο Facebook δημοσίευσε τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Κινεζικής Πρεσβείας στην Ταϊλάνδη σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πολιτική απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για τους Κινέζους τουρίστες.

Ο εκπρόσωπος απάντησε: «Η Ταϊλάνδη είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους Κινέζους τουρίστες. Η απαλλαγή από τη θεώρηση που χορηγείται στους Κινέζους τουρίστες θα διευκολύνει το ταξίδι τους. Μπορεί επίσης να ωφελήσει την τουριστική ανάπτυξη και την οικονομική ανάκαμψη της Ταϊλάνδης. Εκτιμούμε αυτήν την πολιτική και είμαστε πρόθυμοι να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη. Εν τω μεταξύ, αναμένουμε ότι η Ταϊλάνδη θα μπορούσε να παρέχει ασφαλέστερες και καλύτερες υπηρεσίες για τους Κινέζους τουρίστες».

Σύμφωνα με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης, το καθεστώς απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης που επεκτείνεται σε Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες αναμένεται να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του Ταϊλανδικού τουρισμού και στην επίτευξη του φετινού στόχου των 25-30 εκατομμυρίων τουριστών και εσόδων 2.38 τρισεκατομμυρίων μπατ.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.