ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Έξι αστυνομικοί που φέρονται να βοηθούν υπόπτους για δολοφονία αστυνομικών αυτοκινητοδρόμων κρατούνται στη φυλακή της Μπανγκόκ

Εθνικός-

Έξι αστυνομικοί που φέρεται να βοήθησαν υπόπτους για τη δολοφονία ενός αστυνομικού της εθνικής οδού μεταφέρθηκαν για κράτηση στις φυλακές της Μπανγκόκ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο αρχηγός της υποπεριφέρειας κάλεσε μια ομάδα της αστυνομίας της εθνικής οδού για δείπνο. Ο αρχηγός της υποπεριφέρειας μιλούσε με τον Ταγματάρχη Siwakorn και ο διοικητής της υποπεριφέρειας φέρεται να ζήτησε την προαγωγή ενός άλλου αστυνομικού της εθνικής οδού. Η συζήτηση δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Ο ένοπλος μπήκε πριν ανοίξει πυρ στο τραπέζι της τραπεζαρίας.

Ένας διοικητής της υποπεριφέρειας (Καμνάν) παραδόθηκε στην αστυνομία αφού ένας αστυνομικός του αυτοκινητόδρομου πυροβολήθηκε στο Nakhon Pathom.

Ένας ένοπλος που πυροβόλησε μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό του αυτοκινητόδρομου της Ταϊλάνδης στο Nakhon Pathom πυροβολήθηκε από την αστυνομία του Κεντρικού Γραφείου Ερευνών (CIB) αφού διέφυγε στο Kanchanaburi.

Έξι αστυνομικοί της Ταϊλάνδης βρίσκονται υπό κράτηση επειδή φέρεται να βοήθησαν τον ύποπτο για τη δολοφονία του αστυνομικού να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία και να αποφύγει τη σύλληψη στον βάναυσο πυροβολισμό της αστυνομίας στην επαρχία Nakhon Pathom.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Διοικητής του Τμήματος Καταστολής του Εγκλήματος (CSD) Υποστράτηγος Montree Thetkan είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι την Τετάρτη (20 Σεπτεμβρίουth) έξι ύποπτοι της αστυνομίας που φέρεται να βοήθησαν τον αρχηγό της υποπεριφέρειας «Kamnan Nok» στην υπόθεση δολοφονίας μεταφέρθηκαν από την κεντρική φυλακή Samut Songkhram στην φυλακή της Μπανγκόκ με πλήρη ασφάλεια κατά τη μεταφορά.

Ο υποστράτηγος Montree είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι το κοινό ήταν περίεργο εάν αυτοί οι έξι ύποπτοι αστυνομικοί κρατούνται στην ίδια περιοχή με τον Kamnan Nok καθώς βρίσκονται στην ίδια φυλακή. Ο υποστράτηγος Montree εξήγησε ότι υπάρχουν οκτώ διαφορετικές ζώνες στη φυλακή που είναι τελείως διαχωρισμένες. Οι έξι αστυνομικοί και το «Kamnan Nok» δεν βρίσκονται στην ίδια περιοχή και δεν έχουν καμία ευκαιρία να συναντηθούν ούτε θα τους επιτραπεί.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.