Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατάσχεσε περισσότερα από 40 εκατομμύρια μπατ σε περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με φερόμενους ιστότοπους συνοδών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Εθνική -

Οι αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης στις 20 Σεπτεμβρίου 2023 επέκτεινε τις επιχειρήσεις για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων των ιδιοκτητών αυτού που η αστυνομία της Ταϊλάνδης αποκάλεσε έναν διαβόητο ιστότοπο για το σεξουαλικό εμπόριο «Absolute-Angels-Bangkok.com».

Ο ιστότοπος είχε καταταχθεί στην πρώτη θέση στο Google και έκλεισε πρόσφατα από τις αρχές.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε τον Αύγουστο την επιτυχή σύλληψη ενός ζευγαριού Αμερικανών-Ταϊλανδών, που πιστεύεται ότι διαχειριζόταν, όπως είπαν οι αρχές, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία συνοδών και πρακτορείο σεξ στην Ταϊλάνδη, ειδικά σχεδιασμένη για ξένη πελατεία.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Η αστυνομία επέκτεινε μια έρευνα, με το όνομα PCT1, σε έναν άλλο ιστότοπο "smooci.com", έναν ιστότοπο που φέρεται να παρείχε παρόμοιες υπηρεσίες συνοδείας σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης. Ο ιστότοπος φέρεται να διευθύνεται από το ίδιο ζευγάρι Αμερικανών-Ταϊλανδών που λειτουργούσε το Absolute Angels Bangkok.

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί στο παρελθόν τον Αύγουστο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Μετά από έρευνα αυτών των ιστοσελίδων συνοδείας, οι αρχές αποκάλυψαν ένα περίπλοκο δίκτυο ατόμων που ασχολούνται με το παγκόσμιο εμπόριο σεξ. Η κα Ingpawan (υποτιθέμενο όνομα) προσδιορίστηκε ως διαχειριστής της συνολικής διαχείρισης, ενώ ο κ. Punwattana (υποτιθέμενο όνομα) αναγνωρίστηκε ως βοηθός διαχειριστή υπεύθυνος για οικονομικές συναλλαγές και συλλογή χρημάτων από παρόχους σεξουαλικών υπηρεσιών.

Η επιχείρηση PCT1 αποκάλυψε ένα καλά οργανωμένο σύστημα που χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι για να αποφύγουν τον εντοπισμό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Χρησιμοποίησαν ένα τηλεφωνικό σύστημα Voice over Internet Protocol (VoIP), με παραλήπτες κλήσεων που βρίσκονται σε πολλές περιοχές στην Ταϊλάνδη.

Αφού συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία και αποκάλυψε τα κρησφύγετα των υπόπτων, η αστυνομία υπέβαλε επίσημη καταγγελία στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια για να συλλάβει τους προαναφερθέντες υπόπτους με κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Μετά από περαιτέρω έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι πολλά άλλα άτομα συμμετείχαν σε αυτήν την επιχείρηση, κατέχοντας τουλάχιστον άλλες τρεις έως τέσσερις ιστοσελίδες.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε πολλές τοποθεσίες που σχετίζονται με αυτήν την εγκληματική επιχείρηση, όπως στην Μπανγκόκ, στο Samut Prakan, στο Nakhon Sawan και συνέλαβε αρκετούς υπόπτους, κυρίως υπηκόους Ταϊλάνδης.

Από την επιχείρηση κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και μια μαύρη Mercedes Benz αξίας άνω των δύο εκατομμυρίων μπατ. Η συνολική αξία των κατασχεθέντων περιουσιακών στοιχείων ανέρχεται σε τουλάχιστον 40 εκατομμύρια μπατ, δήλωσε η αστυνομία.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.