Ο Ρώσος επιστρέφει στο σπίτι αφού έζησε στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για 14 ημέρες

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος επέστρεψε στο σπίτι του αφού έμεινε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για 14 ημέρες.

Το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ (TAC) είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (21 Σεπτεμβρίου)st) πριν από δεκατέσσερις ημέρες, ένας 38χρονος Ρώσος, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, έχασε την πτήση του για την επιστροφή στη Ρωσία. Δεν του είχαν απομείνει χρήματα αφού τα ξόδεψε όλα στις διακοπές του και δεν είχε αποσκευές ή τρόπο να αγοράσει δωμάτιο ξενοδοχείου ή άλλο εισιτήριο. Τα μόνα δύο πράγματα που του είχαν μείνει ήταν το κινητό και το διαβατήριό του. Είπε ότι περίμενε τη μητέρα του να του αγοράσει ένα νέο αεροπορικό εισιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά τα μετρητά ήταν περιορισμένα και ως αποτέλεσμα έμεινε κολλημένος στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Το TAC, η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ και το προσωπικό του αεροδρομίου βοήθησαν στη φροντίδα του τις τελευταίες εβδομάδες. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για θεραπεία για λοίμωξη και στα δύο του μάτια και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο αεροδρόμιο, το προσωπικό του βοήθησε να βρουν ρούχα και φαγητό και κάλυψαν τον λογαριασμό του για να επιλύσουν τη μόλυνση των ματιών του.

Την Πέμπτη (21 Σεπτεμβρίουst) τελικά επέστρεψε στο σπίτι του στη Ρωσία. Ο Ρώσος και η μητέρα του είπαν ευχαριστώ σε όλους που τον φρόντισαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Περιέργως, το TAC είπε στο Phuket Express ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρώσος έχασε την πτήση του και είχε κολλήσει στο αεροδρόμιο του Πουκέτ χωρίς χρήματα. Πέρυσι, ο ίδιος άνδρας φέρεται να έχασε μια άλλη πτήση και με τη βοήθεια του προσωπικού έμεινε στο αεροδρόμιο για μικρότερο χρονικό διάστημα από το τρέχον ζήτημα μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του.

Το προσωπικό του αεροδρομίου του Πουκέτ ελπίζει ότι ο άνδρας θα επισκεφθεί ξανά το Πουκέτ, αλλά ήλπιζε επίσης ότι δεν έχασε την πτήση του για τρίτη φορά.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.