Συνελήφθη άνδρας μετά από κλοπή μοτοσικλέτας στην Καμάλα

Καμάλα -

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού συνελήφθη από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κλέβει ένα μηχανάκι στην Καμάλα.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Τετάρτης (20 Σεπτεμβρίουth) συνέλαβαν τον κ. Saharat 'Mex', 31. Συνελήφθη στον δρόμο Kamala – Patong στην Kamala. Του κατασχέθηκε ένα κλεμμένο μηχανάκι. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για κλοπή.

Η σύλληψη έγινε αφού ο άγνωστος ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Πατόνγκ τη Δευτέρα (18 Σεπτεμβρίου). Ο ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας είπε στην αστυνομία ότι το κλειδί της μοτοσικλέτας του αφέθηκε κατά λάθος στην ανάφλεξη της μοτοσικλέτας που ήταν σταθμευμένη κοντά στην παραλία Kalim στην Patong.

Το θύμα παρέδωσε επίσης βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που έδειχναν τον κλέφτη, "Mex", να κλέβει τη μοτοσικλέτα στην αστυνομία της Patong.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.