Πολιτική βάρους για την ασφάλεια των πτήσεων Εφαρμόζει η Bangkok Airways

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Bangkok Airways ανακοίνωσε την εφαρμογή μιας νέας πολιτικής που απαιτεί το ζύγισμα όλων των επιβατών πριν επιβιβαστούν στις πτήσεις τους. Αυτό το μέτρο, σε ισχύ έως τις 31 Οκτωβρίου, θεσπίστηκε για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πτήσεων σύμφωνα με τα τυπικά μέτρα που ορίζονται από τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).

Σε επίσημη δήλωση που δημοσίευσε η αεροπορική εταιρεία, η Bangkok Airways τόνισε τη δέσμευσή της να τηρεί τα διεθνή πρωτόκολλα αεροπορικής ασφάλειας. Πρωταρχικός σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο ακριβής υπολογισμός του βάρους απογείωσης του αεροσκάφους, καθοριστικός παράγοντας για τη διασφάλιση της ασφάλειας κάθε πτήσης.

Η διαδικασία ζύγισης θα πραγματοποιηθεί στην πύλη αναχώρησης λίγο πριν οι επιβάτες επιβιβαστούν στις πτήσεις τους και η αεροπορική εταιρεία έχει ζητήσει τη συνεργασία όλων των επιβατών σχετικά. Έχει επίσης διαβεβαιώσει τους επιβάτες ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διαδικασία ζύγισης θα αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικές.

Η κίνηση ακολουθεί ένα παρόμοιο μέτρο που έχει ήδη εφαρμοστεί από άλλους διεθνείς αερομεταφορείς, όπως η Korean Air και η Air New Zealand, με τον ίδιο στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας των πτήσεων.

Η Bangkok Airways, μια αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία με ποικίλο δίκτυο τακτικών πτήσεων, συνδέει ταξιδιώτες με διάφορους προορισμούς στην Ταϊλάνδη, την Καμπότζη, το Χονγκ Κονγκ, το Λάος, τις Μαλδίβες, τη Μιανμάρ, τη Σιγκαπούρη και το Βιετνάμ.

Οι επιβάτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν με την Bangkok Airways ενθαρρύνονται να φτάσουν στην πύλη αναχώρησης με επαρκή χρόνο για να εξυπηρετήσουν τη νέα διαδικασία ζύγισης. Συνιστάται επίσης να επισκεφτούν τον επίσημο ιστότοπο της Bangkok Airways ή να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών της αεροπορικής εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με αυτήν τη νέα πολιτική.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.