Συνελήφθησαν στο Πουκέτ τρεις Κινέζοι που υπερέβαιναν την παραμονή τους

Πουκέτ -

Τρεις Κινέζοι συνελήφθησαν στο Thalang για 168 ημέρες παραμονής.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι επιθεώρησαν μια περιοχή στο Soi Mai Khao 6 στην υποπεριφέρεια Mai Khao μετά από αναφορά ενός ενδιαφερόμενου πολίτη.

Βρέθηκαν τρεις Κινέζοι που αναγνωρίστηκαν μόνο από την ηλικία τους, 34 ετών, 29 και 55 ετών. Διαπιστώθηκε ότι είχαν 168 ημέρες παραμονής στη νόμιμη βίζα τους για να μείνουν στην Ταϊλάνδη.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Tha Chat Chai για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράταση διαμονής και να περιμένουν να απελαθούν στην Κίνα με δικά τους έξοδα.

Παρόμοιο άρθρο:

Ένας Αλγερινός συνελήφθη κοντά στο αστυνομικό τμήμα Chalong για 193 ημέρες παραμονής.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.