Χιλιάδες κιλά σκουπιδιών βρέθηκαν πεταμένα στο Chalong

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Monsoon Garbage Thailand

Chalong -

Περίπου 100,000 κιλά σκουπιδιών βρέθηκαν πεταμένα στο Chalong του Mueang Phuket.

Το θέμα είχε έρθει στο φως από τη σελίδα Facebook «Monsoon Garbage Thailand» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο κ. Waranyoo Boonsit, ο διαχειριστής της σελίδας, είπε στο Phuket Express ότι αυτό συνέβη στην περιοχή Kok Tanod. Προφανώς χρησιμοποιήθηκε drone για τη φωτογράφιση και αξιολόγηση των τρεχουσών συνθηκών στην περιοχή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Monsoon Garbage Thailand

Ο περιφερειακός αξιωματικός του Mueang Phuket κ. Pairoj Srilamun και η δήμαρχος Chalong κυρία Tanaphon Santiparb επιθεώρησαν την περιοχή αφού η είδηση ​​είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Monsoon Garbage Thailand

Η δήμαρχος Chalong, κυρία Tanaphon, είπε στο Phuket Express ότι η περιοχή ανήκει στον ιδιωτικό τομέα. Οι άνθρωποι πέταξαν σκουπίδια εκεί κοντά, όπου η περιοχή σχηματίζει μια φυσική λεκάνη που περιέχει λίγο νερό. Ο δήμος Chalong έχει τοποθετήσει μια πινακίδα που απαγορεύει την απόρριψη σκουπιδιών.

Παρόμοιο περιστατικό:

Το θέμα έφερε στο φως η σελίδα στο Facebook «Monsoon Garbage Thailand» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Αξιωματούχοι από την Μπανγκόκ κατέβηκαν για να παρακολουθήσουν περίπου 100,000 κιλά σκουπιδιών που απορρίπτονταν στο Koh Siray για περισσότερα από 20 χρόνια.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.