Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας Sidecar με Sedan στον κεντρικό δρόμο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με ένα σεντάν στον δρόμο Bypass στο Mueang Phuket.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τρίτη (19 Σεπτεμβρίουth) στην οδό Bypass (Οδός Chalerm Phrakiet Rama 9) με βόρεια λωρίδα στο Koh Kaew.

Οι πρώτοι ανταποκριτές και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο σεντάν στο δρόμο. Στην άκρη του δρόμου βρήκαν το αναποδογυρισμένο μοτοσικλέτα (που λέγεται Saleng στην ταϊλανδέζικη γλώσσα).

Τρεις άγνωστοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται ακόμη από την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ για πιθανές περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.