Το Πρόγραμμα Δωρεάν Βίζας της Ταϊλάνδης για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες γίνεται επίσημο

Εθνική -

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για δωρεάν βίζα για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες εγκρίθηκε στη Βασιλική Εφημερίδα και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Η πολιτική, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024, θα ισχύει για επισκέπτες από την Κίνα και το Καζακστάν, όπως ανακοίνωσε η Royal Gazette.

Οι τουρίστες από τις αναφερόμενες χώρες θα εξαιρούνται από τη σφράγιση και θα επιτρέπεται να μείνουν εντός του βασιλείου της Ταϊλάνδης για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες, ως ειδική περίπτωση.

Η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι είναι επιτακτική η προσέλκυση διεθνών τουριστών στην Ταϊλάνδη λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 στον τουριστικό τομέα, για την τόνωση της οικονομίας τόσο σε τοπική όσο και σε εθνική κλίμακα.

Ωστόσο, το σχέδιο μπορεί να μην είναι μια εύκολη λύση, όπως αναφέραμε προηγουμένως λεπτομερώς εδώ.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.