Ένα άτομο νεκρό, εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση μίνι βαν με φορτηγό κοντά στο Hat Yai

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Τραγούδι Khla -

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και εννέα τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση τουριστικού μίνι βαν με φορτηγό κοντά στο Χατ Γιάι.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Κυριακή (17 Σεπτεμβρίουth) στην οδό Lop Buri Ramet στην Baan Kok Mao, στην υποπεριφέρεια Tha Chang.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο μίνι βαν στο δρόμο. Μια άγνωστη γυναίκα μέσα στο μίνι βαν διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατος σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ άλλα εννέα άτομα είχαν τραυματιστεί διάφορα. Ο οδηγός του μίνι βαν, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία, δεν έπαθε τίποτα.

Μάρτυρες στο σημείο είπαν ότι το μίνι βαν ήταν μπροστά από το φορτηγό και ξαφνικά άλλαξε λωρίδα.

Ο οδηγός του μίνι βαν είπε ότι μετέφερε 10 επιβάτες που ταξίδευαν στο Song Khla, αλλά κατηγόρησε το ατύχημα στο ότι δεν ήταν εξοικειωμένος με την περιοχή και ότι δεν είχε τις οδηγικές του ικανότητες ή τη γρήγορη αλλαγή λωρίδας.

Μέχρι στιγμής δεν είχαν υποβληθεί νομικές προσφυγές σε σχέση με το ατύχημα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.