Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Η καταστολή των υποτιθέμενων Ρώσων εργατών συνεχίζεται και πολλά άλλα 

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Η Phuket Immigration επιθεώρησε μια εταιρεία στο Πουκέτ αφού ενημερώθηκε ότι φέρεται να εργαζόταν παράνομα ένας Ρώσος.Οι αστυνομικοί έλεγξαν και διαπίστωσαν ότι ο Ρώσος έχει νόμιμη άδεια εργασίας.
  2. Η Phuket Immigration επιθεώρησε ένα κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Mueang Phuket αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι η επιχείρηση φέρεται ότι ήταν εξ ολοκλήρου Ρώσικης ιδιοκτησίας και απασχολούσε ρωσικό προσωπικό παράνομα, χωρίς να εμπλέκονται υπήκοοι της Ταϊλάνδης.

Οι Ρώσοι άνδρες που βρέθηκαν με νόμιμες άδειες εργασίας αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι ήταν ιδιοκτήτης σπιτιού και ότι επέτρεπαν σε αλλοδαπούς να μείνουν προσωρινά στο κατάλυμά του χωρίς να αναφέρουν την ιδιότητα του αλλοδαπού στους αξιωματικούς μετανάστευσης εντός 24 ωρών.

3. Ένας καταζητούμενος Κινέζος ύποπτος που φέρεται να δημιούργησε πλαστά έγγραφα για να δανειστεί χρήματα που είχαν ως αποτέλεσμα αποζημίωση 5.6 δισεκατομμυρίων μπατ συνελήφθη στο Πουκέτ.

Ο ύποπτος είχε εισέλθει στην Ταϊλάνδη μέσω του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ νωρίτερα αυτό το μήνα, στις 5 Σεπτεμβρίουth με ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ (PE).

4. Ένας Αλγερινός συνελήφθη κοντά στο αστυνομικό τμήμα Chalong για 193 ημέρες παραμονής.

Ο 29χρονος Αλγερινός συνελήφθη μπροστά σε ένα ψιλικατζίδικο απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Chalong.

5. Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk παραδόθηκε στην αστυνομία του Πουκέτ αφού χτύπησε και τραυμάτισε έναν πεζό από τη Σαουδική Αραβία και έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος.

Ο αλλοδαπός τουρίστας αργότερα αναγνωρίστηκε πλήρως ως ο κ. Alotaibi Meshari Midad, 38 ετών, υπήκοος Σαουδικής Αραβίας.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.