Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης λέει ότι έρχεται καταστολή σε διεφθαρμένα πρόσωπα με επιρροή

Οι αρχές εντείνουν τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της επιρροής ισχυρών ατόμων στην Ταϊλάνδη.

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin δεσμεύτηκε για αποφασιστική δράση κατά οποιωνδήποτε προσωπικοτήτων με επιρροή που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους. Η ανακοίνωση ήρθε μετά από πρόσφατη συνάντηση με τον Πολ. Ο στρατηγός Damrongsak Kittiprapas, ο Γενικός Αστυνομικός Επίτροπος, ο οποίος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη δολοφονία ενός αστυνομικού του αυτοκινητόδρομου στην επαρχία Nakhon Pathom σε δείπνο υψηλού προφίλ.

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι εξωτερικές επιρροές, είτε από επενδυτικές ομάδες είτε από εγκληματικές οργανώσεις, δεν θα γίνουν ανεκτές στις αστυνομικές επιχειρήσεις.

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανησυχία του κοινού για το θέμα, ο Πρωθυπουργός Srettha διαβεβαίωσε ότι θα εφαρμοστεί άμεση και αποτελεσματική διαχείριση για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Αν και το περιστατικό συνέβη κατά τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησής του, ο πρωθυπουργός εγγυήθηκε την ταχεία δράση – ιδιαίτερα σε περιπτώσεις διαφθοράς ή ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/